Wednesday, September 4, 2013

birthday 2013 @dip n"deep"

kinting jmput. katanya nak blanje sy fr my burfday. saya pun kcokco dia mcm biase. mane? riangriang? mamak? tekateka.. last skali teka dipndip. haruslah betul. senang je nk predict kinting ni. hehe.

yg tak menahan si kinting ni.. dgn muka malumalu dan tak bersalah die cakap..
      "mana sayang tahu........ (*sigh) nk srprisekn sayang. bb nk bwk syg tp bby taktahu jalan."

video

alahai~
boleh je b u rahsia je. watwat i teka salah ke. tp tu yg i cakap telus tu huhuhuhuhuhuhuhu.huhuhuhu. pstu ade ke bwk i gi tgk tanda putra. die suka sgtlah patriotik bagai ni. pffftt. tgk tanda putra? on my burfdy? really? okla. saya rela lah sbb tgk muke die yg innocent tu.

last skali. mse die hantar balik. die tetibe ckp.. 
"bby ade hadiah untuk sayang.."

dalam hati sy. cet. apelah ni. minyak wangi uptown? chocolate ke cookies lagi? mmg i expected smthing yg tak best. dgn muka cm malas2 i bukak. pstu tgk.. box ape la pulak ni..then die amik.. die pusing. ouh music box. mulamula sy mcm.. yela. music box je...;-( then tibatiba i realized yg instrumental played is love story song.
smbil tengok his face yg mcm telus tu.. 

it hit me.
(sebak tetiba..pstu nangis. and i don't even noe why.)


thank you kerinting.. and to semua for all the wishes. thank you.
igt tadi kalau tak de sape wish nak deactivate je fb tu. lalalalallalalla. ouh lalalallalala.

bunyi tit tit tu annoying sangat.